Deuren Afhangen in Leiden

Deuren Afhangen in Leiden Gezocht met SPOED?

 Wij bieden onze service aan in de regio Leiden en omstreken. Ben je op zoek naar professionele hulp bij het afhangen van deuren in LeidenDan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en afhangen van verschillende soorten deuren, zoals stompopdekschuifdeurvoordeur, achterdeur en schuurdeur. Met onze expertise zorgen wij ervoor dat jouw deuren perfect geïnstalleerd worden.

Wanneer je nieuwe deuren aanschaft, is het belangrijk om te weten welk type deur je hebt: stomp of opdek. Een stomp deur valt volledig in het kozijn, terwijl een opdek deur gedeeltelijk op het kozijn valt. Onze vakmensen zijn bekend met beide types en kunnen ze moeiteloos voor je afhangen.

 

Ook als je een schuifdeur wilt laten plaatsen of een driepuntssluiting wilt installeren op je bestaande deuren, kunnen wij je helpen. Wij hebben ervaring met allerlei soorten deuren en sloten, zodat we altijd een passende oplossing kunnen bieden.

 

Niet alleen voor binnendeuren kun je bij ons terecht, maar ook voor buitendeuren. Jouw voordeur en achterdeur zijn immers het visitekaartje van jouw woning. Daarom is het belangrijk dat deze goed functioneren en er mooi uitzien. Wij zorgen ervoor dat jouw buitendeuren perfect worden afgehangen, zodat je veiligheid en esthetiek gecombineerd worden.

Deuren afhangen is vakwerk en kan moelijk zijn, maar niet bij Klusbedrijf CG Company. Wilt u deuren laten plaatsen door Klusbedrijf CG Company? Dan kan, wij monteren alle sorten binnendeuren maar ook buitendeuren. 

Of u nu een particulier bent die één deur wil laten afhangen of een bedrijfseigenaar die meerdere deuren wil laten plaatsen, Klusbedrijf CG Company biedt maatwerkoplossingen voor al uw deuren. Met hun expertise en vakmanschap zijn zij dé deurenspecialist in Leiden en omgeving.

Dus, als je op zoek bent naar een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het afhangen van deuren in Leiden, neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar om jouw deuren perfect te installeren!

Geïnteresseerd in één van onze services? Vraag dan een offerte aan en wij laten u weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij bieden ons diensten in heel Nederland aan niet alleen voor particulieren klanten , maar ook zakelijke klanten.  Na het uitvoeren van onze werkzaamheden laten wij de werkplek schoon en netjes achter, omdat dit bijdraagt aan het leveren van kwaliteit werk.

Fatima MohiddinFatima Mohiddin
20:18 09 Nov 22
Waar maak je nog mee dat monteurs op tijd zijn, hun werk uitstekend doen en meedenken met een klant!!! Bij CG Company heb je dit allemaal. ECHT geweldig!
Gertjan SybrandiGertjan Sybrandi
09:11 04 Nov 22
Gabriel heeft met zijn collega 8 deuren geplaatst. Alles gaat vlot en enthousiast ondanks dat er veel getild moet worden (3 verdiepingen).Het werk wordt netjes opgeleverd.
RJ RamdienRJ Ramdien
07:44 28 Oct 22
In opdracht van Deurengigant heeft Gabriel van CG Company bij mij samen met zijn collega 7 deuren geïnstalleerd. Ik ben daarover zeer tevreden omdat Gabriel en collega respectvol omging met de deuren die ingehangen moesten worden en voorzichtig om geen beschadigingen aan de muren en de vloeren te veroorzaken. Daarnaast vond ik het zeer fijn dat je gewoon vragen kunt stellen aan Gabriel over de montage. In de toekomst zal ik zeker CG company inhuren voor als er ander werk bij mij thuis moet plaatsvinden.
Marja JansenMarja Jansen
18:59 19 Sep 22
Deuren ingehangen, snel en vakkundig. super fatsoenlijk en netjes.zelfs nog even twee extra gaten geboord voor onze kastdeur.Gabriel is vriendelijk en prettig in omgang, zeker een aanrader
T van RooijT van Rooij
19:31 02 Jul 22
Gabriel heeft bij ons 11 deuren geplaatst, werkt zeer vakkundig, snel en professioneel. Is vriendelijk en correct. Signaleerde fout bij levering deurgrepen en loste dit op zeer adequate wijze op. Ruimt alles netjes op als werk af is. Bracht zelf tegen kleine vergoeding alle oude deuren weg.
js_loader