Allround Klussenbedrijf Alphen Aan Den Rijn

Alles onder een dak

Kwaliteit

Transparant

Verzekerd

Advies Op Maat

Werken Met Passie

Allround Klussenbedrijf in Alphen Aan Den Rijn: Dé Vakman voor Vakwerk

Allround Klusbedrijf in Alphen Aan Den Rijn Gezocht met SPOED? Wij bieden onze service aan in de regio  Alphen Aan Den Rijn  en omstreken. 

Ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren vakman in  Alphen Aan Den Rijn ? Zoek niet verder! Allround Klussenbedrijf CG Company is dé specialist in allround kluswerkzaamheden, of het nu gaat om elektriciteit, loodgieterij, sloopwerk, montagewerk, renovaties of nieuwbouwprojecten. Met onze jarenlange ervaring en expertise staan wij garant voor vakwerk van de hoogste kwaliteit.

Waarom kiezen voor Allround Klussenbedrijf?

1. Allround vakmanschap: Ons team van professionele vakmensen is gespecialiseerd in verschillende disciplines, waaronder elektriciteit, loodgieterij en bouwwerkzaamheden. Of je nu een stopcontact wilt laten aanleggen, een lekkende kraan wilt repareren of een complete renovatie wilt uitvoeren, wij hebben de juiste vakman voor elke klus.

2. Kwaliteit staat voorop: Bij Allround Klussenbedrijf streven we altijd naar perfectie. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en werken volgens de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat jouw project tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit!

3. Breed scala aan diensten: Van het slopen van muren tot het plaatsen van nieuwe vloeren en van het installeren van elektriciteit tot het aanleggen van sanitair, bij Allround Klussenbedrijf kunnen wij alle klussen aan. Onze allround vakmensen hebben de kennis en ervaring om jouw project tot een succes te maken.

Onze diensten

1. Elektricien: Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen, repareren en onderhouden van elektrische installaties. Of je nu extra stopcontacten nodig hebt, je verlichting wilt laten vervangen of een complete elektrische renovatie wilt uitvoeren, onze gecertificeerde elektriciens staan voor je klaar.

2. Loodgieter: Heb je last van een lekkende kraan, verstopte afvoer of een defecte cv-ketel? Onze loodgieters hebben de expertise om deze problemen snel en vakkundig op te lossen. Daarnaast kunnen we ook nieuwe sanitair installaties plaatsen en waterleidingen aanleggen.

3. Sloopwerk: Ga je verbouwen en moeten er muren worden gesloopt? Onze ervaren slopers zorgen voor een veilige en efficiënte sloop van jouw ruimtes. Met behulp van professioneel gereedschap zorgen wij ervoor dat jouw sloopproject soepel verloopt.

4. Bouwwerkzaamheden: Wil je een nieuwe woning bouwen of een bestaande woning renoveren? Ons team van bouwspecialisten staat voor je klaar. Wij verzorgen het complete bouwproces, van de fundering tot het dak, met oog voor detail en vakmanschap.

Neem vandaag nog contact op!

Ben je op zoek naar een allround klussenbedrijf in  Alphen Aan Den Rijn dat vakwerk levert? Klusbedrijf CG Company  staat voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Of het nu gaat om kleine reparaties of grote renovatieprojecten, wij leveren altijd uitstekende kwaliteit en service. Jouw tevredenheid is onze missie!

Geïnteresseerd in één van onze services? Vraag dan een offerte aan en wij laten u weten wat wij voor u kunnen betekenen.

CG Company is een klusbedrijf en renovatie bedrijf. Wij werken alleen met kwaliteit machines en producten. Net als het werken met kwaliteit machines als producten, gaan wij niet weg tot alles in hoogwaardige kwaliteit af is! Ter conclusie luid ons motto:

” With us, nothing is impossible!”

Fatima MohiddinFatima Mohiddin
20:18 09 Nov 22
Waar maak je nog mee dat monteurs op tijd zijn, hun werk uitstekend doen en meedenken met een klant!!! Bij CG Company heb je dit allemaal. ECHT geweldig!
Gertjan SybrandiGertjan Sybrandi
09:11 04 Nov 22
Gabriel heeft met zijn collega 8 deuren geplaatst. Alles gaat vlot en enthousiast ondanks dat er veel getild moet worden (3 verdiepingen).Het werk wordt netjes opgeleverd.
RJ RamdienRJ Ramdien
07:44 28 Oct 22
In opdracht van Deurengigant heeft Gabriel van CG Company bij mij samen met zijn collega 7 deuren geïnstalleerd. Ik ben daarover zeer tevreden omdat Gabriel en collega respectvol omging met de deuren die ingehangen moesten worden en voorzichtig om geen beschadigingen aan de muren en de vloeren te veroorzaken. Daarnaast vond ik het zeer fijn dat je gewoon vragen kunt stellen aan Gabriel over de montage. In de toekomst zal ik zeker CG company inhuren voor als er ander werk bij mij thuis moet plaatsvinden.
Marja JansenMarja Jansen
18:59 19 Sep 22
Deuren ingehangen, snel en vakkundig. super fatsoenlijk en netjes.zelfs nog even twee extra gaten geboord voor onze kastdeur.Gabriel is vriendelijk en prettig in omgang, zeker een aanrader
T van RooijT van Rooij
19:31 02 Jul 22
Gabriel heeft bij ons 11 deuren geplaatst, werkt zeer vakkundig, snel en professioneel. Is vriendelijk en correct. Signaleerde fout bij levering deurgrepen en loste dit op zeer adequate wijze op. Ruimt alles netjes op als werk af is. Bracht zelf tegen kleine vergoeding alle oude deuren weg.
js_loader