Contact

Openingstijden

Ma – Vrij:   07:00 tot 18:00

Zaterdag en Zondag:      Gesloten (spoed op aanvraag)

Bedrijfsgegevens

Poortland 66
1046 BD Amsterdam
06 29 38 38 78
info@cgcompany.nl

KVK: 73068551
BTW: NL002474200B78
IBAN: NL 87 INGB 0007 0736 34

Met spoed hulp nodig?

Wilt u binnen 24uur geholpen worden?

Geef dat dan aan het in het “offerte aanvragen” formulier.

Heeft u na 1uur geen reactie ontvangen? Stuur ons dan een Whatsapp.

CG Company is een klusbedrijf en renovatie bedrijf. Wij werken alleen met kwaliteit machines en producten. Net als het werken met kwaliteit machines als producten, gaan wij niet weg tot alles in hoogwaardige kwaliteit af is! Ter conclusie luid ons motto:

” With us, nothing is impossible!””

Geïnteresseerd in één van onze services? Vraag dan een offerte aan en wij laten u weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij bieden ons diensten in heel Nederland aan niet alleen voor particulieren klanten , maar ook zakelijke klanten.  Na het uitvoeren van onze werkzaamheden laten wij de werkplek schoon en netjes achter, omdat dit bijdraagt aan het leveren van kwaliteit werk.

Fatima MohiddinFatima Mohiddin
20:18 09 Nov 22
Waar maak je nog mee dat monteurs op tijd zijn, hun werk uitstekend doen en meedenken met een klant!!! Bij CG Company heb je dit allemaal. ECHT geweldig!
Gertjan SybrandiGertjan Sybrandi
09:11 04 Nov 22
Gabriel heeft met zijn collega 8 deuren geplaatst. Alles gaat vlot en enthousiast ondanks dat er veel getild moet worden (3 verdiepingen).Het werk wordt netjes opgeleverd.
RJ RamdienRJ Ramdien
07:44 28 Oct 22
In opdracht van Deurengigant heeft Gabriel van CG Company bij mij samen met zijn collega 7 deuren geïnstalleerd. Ik ben daarover zeer tevreden omdat Gabriel en collega respectvol omging met de deuren die ingehangen moesten worden en voorzichtig om geen beschadigingen aan de muren en de vloeren te veroorzaken. Daarnaast vond ik het zeer fijn dat je gewoon vragen kunt stellen aan Gabriel over de montage. In de toekomst zal ik zeker CG company inhuren voor als er ander werk bij mij thuis moet plaatsvinden.
Marja JansenMarja Jansen
18:59 19 Sep 22
Deuren ingehangen, snel en vakkundig. super fatsoenlijk en netjes.zelfs nog even twee extra gaten geboord voor onze kastdeur.Gabriel is vriendelijk en prettig in omgang, zeker een aanrader
T van RooijT van Rooij
19:31 02 Jul 22
Gabriel heeft bij ons 11 deuren geplaatst, werkt zeer vakkundig, snel en professioneel. Is vriendelijk en correct. Signaleerde fout bij levering deurgrepen en loste dit op zeer adequate wijze op. Ruimt alles netjes op als werk af is. Bracht zelf tegen kleine vergoeding alle oude deuren weg.
js_loader