Driepuntsluiting / Meerpuntsluiting

Wilt u een driepuntssluiting of meerpuntssluiting in uw voordeur of achter deur laten plaatsen? 

Driepuntssluiting zijn fantastische soorten sloten die extra beveiliging bieden, waardoor ze populair zijn voor gebruik in commerciële instellingen of in huizen waar waardevolle spullen worden bewaard. 

Dit soort sloten werkt door vergrendelingsbouten van de deur uit te breiden in overeenkomende opvangbakken in het deurkozijn, waardoor in feite een afdichting ontstaat die moeilijk te doorbreken is. Sterker nog, sommige zijn zo veilig dat ze kunnen worden geïntegreerd met toegangscontrolesystemen en alarmen als extra beveiligingslaag. Als je jouw huis of bedrijf veilig wilt houden, is het zeker de moeite waard om te overwegen om een driepuntssluiting te nemen! Dus aarzel niet om mij vragen te stellen die je misschien hebt.

Geïnteresseerd in één van onze services? Vraag dan een offerte aan en wij laten u weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij bieden ons diensten in heel Nederland aan voor particulieren en zakelijke klanten.  Na het uitvoeren van onze werkzaamheden laten wij de werkplek schoon en netjes achter.