Schilderbedrijf in Gouda

Sausen

Sausen gewoon op de traditionele manier met een verfroller. Muren en plafonds met latex verven.

Spuit

Professioneel spuiten met latex uw muren en plafond betaalbaar en snel.

Deuren & Kozijnen

CG Company gebruikt altijd de beste kwaliteit watergedragen verf van Sikkens en Sigma.

Binnenschilderwerk

CG Company gebruikt altijd de beste kwaliteit watergedragen verf van Sikkens en Sigma.

Buitenschilderwerk

Buitenschilder zoals dakkapellen, voordeuren, schuurdeuren, raamkozijnen en meer...

Hout Reparatie

Reparatie hout deuren kozijnen, deuren, hout raamkozijnen, dakkapellen en meer...

Schilderbedrijf in Gouda Gezocht? Wij bieden onze schilder services aan in de regio Gouda en omstreken.

Op zoek naar professioneel schilderwerk in Gouda? Zoek niet verder! Bij CG Company bieden we vakmanschap en kwaliteit voor al uw schilderklussen. Of het nu gaat om het schilderen van muren, deuren, ramen of kozijnen, onze ervaren vakmensen staan voor u klaar.

Vakwerk in schilderen

Bij CG Company begrijpen we dat de uitstraling van uw woning of bedrijfspand belangrijk is. Onze schilders zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardig vakwerk. Met oog voor detail zorgen zij ervoor dat uw muren er weer stralend uitzien. Of het nu gaat om een complete kleurverandering of alleen een opfrisbeurt, wij leveren altijd het gewenste resultaat.

Muren laten schilderen in Gouda

Wilt u uw muren laten schilderen door professionals? Dan bent u bij CG Company aan het juiste adres. Onze schilders hebben ruime ervaring in het schilderen van diverse oppervlakken, waaronder muren. Met hoogwaardige verfproducten en technieken zorgen wij voor een duurzaam en mooi eindresultaat. Laat uw muren weer stralen met onze professionele schilderservice.

Deuren, ramen en kozijnen laten schilderen

Naast muren kunt u bij CG Company ook terecht voor het schilderen van deuren, ramen en kozijnen. Onze vakmensen hebben kennis van verschillende materialen en weten welke verfsoort het beste past bij uw specifieke situatie. Met onze expertise zorgen wij ervoor dat uw deuren, ramen en kozijnen er weer als nieuw uitzien.

CG Company – Uw betrouwbare schilder in Gouda

Bij CG Company staan we bekend om onze betrouwbaarheid, kwaliteit en uitstekende service. Wij begrijpen dat schilderwerk een belangrijke investering is en streven ernaar om aan al uw verwachtingen te voldoen. Met onze jarenlange ervaring en passie voor het vak garanderen wij altijd een prachtig resultaat.

Op zoek naar een professioneel schilderbedrijf in Gouda? Neem vandaag nog contact op met CG Company voor al uw schilderklussen. Vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd!

 

Geïnteresseerd in één van onze services? Vraag dan een offerte aan en wij laten u weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij bieden ons diensten in heel Nederland aan voor particulieren en zakelijke klanten.  Na het uitvoeren van onze werkzaamheden laten wij de werkplek schoon en netjes achter.

gtrspvjgtroijvghtrs

Fatima MohiddinFatima Mohiddin
20:18 09 Nov 22
Waar maak je nog mee dat monteurs op tijd zijn, hun werk uitstekend doen en meedenken met een klant!!! Bij CG Company heb je dit allemaal. ECHT geweldig!
Gertjan SybrandiGertjan Sybrandi
09:11 04 Nov 22
Gabriel heeft met zijn collega 8 deuren geplaatst. Alles gaat vlot en enthousiast ondanks dat er veel getild moet worden (3 verdiepingen).Het werk wordt netjes opgeleverd.
RJ RamdienRJ Ramdien
07:44 28 Oct 22
In opdracht van Deurengigant heeft Gabriel van CG Company bij mij samen met zijn collega 7 deuren geïnstalleerd. Ik ben daarover zeer tevreden omdat Gabriel en collega respectvol omging met de deuren die ingehangen moesten worden en voorzichtig om geen beschadigingen aan de muren en de vloeren te veroorzaken. Daarnaast vond ik het zeer fijn dat je gewoon vragen kunt stellen aan Gabriel over de montage. In de toekomst zal ik zeker CG company inhuren voor als er ander werk bij mij thuis moet plaatsvinden.
Marja JansenMarja Jansen
18:59 19 Sep 22
Deuren ingehangen, snel en vakkundig. super fatsoenlijk en netjes.zelfs nog even twee extra gaten geboord voor onze kastdeur.Gabriel is vriendelijk en prettig in omgang, zeker een aanrader
T van RooijT van Rooij
19:31 02 Jul 22
Gabriel heeft bij ons 11 deuren geplaatst, werkt zeer vakkundig, snel en professioneel. Is vriendelijk en correct. Signaleerde fout bij levering deurgrepen en loste dit op zeer adequate wijze op. Ruimt alles netjes op als werk af is. Bracht zelf tegen kleine vergoeding alle oude deuren weg.
js_loader