Timmerbedrijf in Utrecht

Wanden plaatsen

Een scheidingswand / tussenwand plaatsen incl isolatie, gipsplaten en gaten voor leidingen.

Plafond Verlagen

Plafond verlagen voor spotjes, led verlichting, afzuigkap of ventilatiebuis / ventilatiekanalen

Kasten Op Maat

Op maat naar uw wens een kast bouwen voor wasruimte, zolder of andere ruimte.

Kozijnen Vervangen

Kozijnen voor deuren of ramen vervangen naar uw wens.

Aftimmeren

Interieur aftimmeren zoals plinten plaatsen, kozijnen aftimmeren en meer.

Interieur Inrichten

Houten meubels verven, of andere werkzaamheden...

Timmerbedrijf in Utrecht Gezocht met SPOED? Wij bieden onze service aan in de regio Alkmaar en omstreken.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar timmerbedrijf in Utrecht ? Zoek niet verder! Bij ons kunt u terecht voor al uw timmerwerkzaamheden, of het nu gaat om het aftimmeren van een ruimte, het plaatsen van kozijnen, het afhangen van deuren of het monteren van plinten. Onze ervaren timmermannen staan klaar om u te helpen met hoogwaardig vakmanschap en oog voor detail.

Professioneel en betrouwbaar

Klusbedrijf CG Company  staat bekend om zijn professionaliteit en betrouwbaarheid. Wij begrijpen dat u wilt werken met een bedrijf dat efficiënt te werk gaat en deadlines respecteert. Daarom zorgen wij ervoor dat we altijd op tijd aanwezig zijn en ons werk binnen de afgesproken termijn voltooien. Met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we uw project tot een succes kunnen maken.

Kwaliteit staat voorop

Wanneer u kiest voor ons timmerbedrijf in Alkmaar, kunt u rekenen op hoogwaardige kwaliteit. Wij werken alleen met duurzame materialen zoals hout, omdat we geloven dat dit de beste resultaten oplevert. Of het nu gaat om het plaatsen van architraven, deurlijsten of het monteren van plinten, wij zorgen ervoor dat alles perfect past en netjes wordt afgewerkt.

Met spoed een timmerman nodig?

Heeft u met spoed een timmerman nodig in Alkmaar? Geen probleem! Wij begrijpen dat sommige klussen niet kunnen wachten en daarom bieden wij ook spoedservice aan. Of het nu gaat om een dringende reparatie of een last-minute project, onze timmermannen staan voor u klaar om snel en vakkundig te handelen.

Contacteer ons

Als u op zoek bent naar een professioneel timmerbedrijf in Alkmaar, neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie over onze diensten en kunnen samen met u kijken naar de mogelijkheden voor uw project. Of het nu gaat om kleinere klussen of grotere renovaties, wij zijn er om u te helpen!

Geïnteresseerd in één van onze services? Vraag dan een offerte aan en wij laten u weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij bieden ons diensten in heel Nederland aan voor particulieren en zakelijke klanten.  Na het uitvoeren van onze werkzaamheden laten wij de werkplek schoon en netjes achter.