Timmerman in Noordwijk

Wanden plaatsen

Een scheidingswand / tussenwand plaatsen incl isolatie, gipsplaten en gaten voor leidingen.

Plafond Verlagen

Plafond verlagen voor spotjes, led verlichting, afzuigkap of ventilatiebuis / ventilatiekanalen

Kasten Op Maat

Op maat naar uw wens een kast bouwen voor wasruimte, zolder of andere ruimte.

Kozijnen Vervangen

Kozijnen voor deuren of ramen vervangen naar uw wens.

Aftimmeren

Interieur aftimmeren zoals plinten plaatsen, kozijnen aftimmeren en meer.

Interieur Inrichten

Houten meubels verven, of andere werkzaamheden...

Timmerman in Noordwijk Gezocht met SPOED? Wij bieden onze service aan in de regio Noordwijk en omstreken.

Ben je op zoek naar een ervaren timmerman in Noordwijk ? Zoek niet verder! Bij CG Company  ben je aan het juiste adres voor al jouw timmerwerkzaamheden.

Onze timmermannen zijn gespecialiseerd in het bouwen van kasten, plaatsen van kozijnen, betimmeren van ruimtes, plaatsen van plinten en zelfs het bouwen van muren. Met jarenlange ervaring en vakmanschap zorgen wij voor hoogwaardige resultaten.

Of je nu een maatwerk kast wilt laten bouwen of nieuwe kozijnen nodig hebt, onze timmermannen staan voor je klaar. Wij hanteren een persoonlijke aanpak en luisteren naar jouw wensen en behoeften om zo het gewenste eindresultaat te bereiken.

Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare timmerman in Noordwijk die gespecialiseerd is in kasten bouwen, kozijnen laten plaatsen, betimmeren, plinten plaatsen en muren bouwen, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Geïnteresseerd in één van onze services? Vraag dan een offerte aan en wij laten u weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij bieden ons diensten in heel Nederland aan voor particulieren en zakelijke klanten.  Na het uitvoeren van onze werkzaamheden laten wij de werkplek schoon en netjes achter.