MontageBedrijf in Eindhoven

Ikea

Wij monteren alle ikea goederen als kasten, bedden, verlichting, raamdecoratie en meer...

Keuken

Bent u van plan om uw keuken te vervangen dan hoeft niet meer wachten. Vraag dan een offerte aan.

Meubels

Monteren of demonteren van meubels dat kan. Op maat of kant en klaar bij ons is geen probleem.

Kasten Deuren

Montage kasten schuifdeuren voor inbouwkasten met paneelmeubel van 18 mm en 22 mm.

Raamdecoratie Ophangen

Raamdecoratie als velux, gordijnrails, houten/pvc jaloezieën, rolgordijnen , plisségordijnen of andere soort raamdecoratie bij ons alles is mogelijk.

Schilderijen Ophangen

Schilderij ophangen stofvrij, netjes en nauwkeurig.

Brievenbus Ophangen

Schilderij ophangen stofvrij, netjes en nauwkeurig op de gewenste plek.

Beveiliging Systeem

Bent u van plan een beveiliging systeem monteren? Beveiligingscamera's draadloze of bedraad dat is geen probleem.

Deurbel Installeren

Deurbel met camera of zonder. Draadloze of bedraag. Incl met instellingen of zonder.

TV Ophangen

Jouw TV ophangen op de geweenste plek zonder zorgen.

Keuken apparatuur aansluiten

Vaatwasser installeren of andere apparatuur zoals magnetron, koelkast of andere dat kan bij CG Company.

Thermostaat installeren

Een thermostaat vervangen/installeren met een slimme thermostaat bedraad of draadloze kan altijd bij CG Company.

Professioneel montagebedrijf in Eindhoven

MontageBedrijf in Eindhoven Gezocht met SPOED? Wij bieden onze service aan in de regio Eindhoven en omstreken.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar montagebedrijf in Eindhoven? Zoek niet verder! CG Company staat klaar om al uw klussen professioneel en efficiënt uit te voeren.

Montage van kasten

Heeft u nieuwe kasten gekocht bij Ikea of een andere winkel en wilt u deze vakkundig laten monteren? Onze experts zijn gespecialiseerd in het monteren van allerlei soorten kasten, waaronder Ikea kasten. Wij zorgen ervoor dat uw kasten stevig en perfect gemonteerd worden, zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben.

Keukenapparatuur aansluiten

Gaat u verhuizen of uw keuken renoveren? Onze monteurs kunnen u helpen bij het professioneel aansluiten van uw keukenapparatuur. Of het nu gaat om het aansluiten van een nieuwe oven, vaatwasser of kookplaat, wij zorgen voor een veilige en correcte installatie.

Raamdecoratie ophangen

Wilt u graag mooie raamdecoratie in uw woning, maar heeft u geen idee hoe u dit moet ophangen? Geen probleem! Ons team is gespecialiseerd in het plaatsen van diverse soorten raamdecoratie. Van gordijnen tot jaloezieën, wij zorgen ervoor dat uw raamdecoratie perfect wordt opgehangen.

Meubels en brievenbus ophangen

Naast het monteren van kasten en raamdecoratie, kunnen wij u ook helpen bij het ophangen van andere meubels en zelfs uw brievenbus. Onze monteurs hebben ruime ervaring in het veilig en stevig bevestigen van allerlei soorten meubels en accessoires.

Thermostaat installeren en deurbel plaatsen

Wilt u graag een nieuwe thermostaat laten installeren of uw oude deurbel vervangen? Onze professionals kunnen dit snel en vakkundig voor u regelen. Wij zorgen ervoor dat uw thermostaat correct wordt aangesloten en dat uw nieuwe deurbel probleemloos functioneert.

Kies voor ons professioneel montagebedrijf in Eindhoven voor al uw montageklussen. Wij staan garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende service. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Geïnteresseerd in één van onze services? Vraag dan een offerte aan en wij laten u weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij bieden ons diensten in heel Nederland aan voor particulieren en zakelijke klanten.  Na het uitvoeren van onze werkzaamheden laten wij de werkplek schoon en netjes achter.

gtrspvjgtroijvghtrs

Fatima MohiddinFatima Mohiddin
20:18 09 Nov 22
Waar maak je nog mee dat monteurs op tijd zijn, hun werk uitstekend doen en meedenken met een klant!!! Bij CG Company heb je dit allemaal. ECHT geweldig!
Gertjan SybrandiGertjan Sybrandi
09:11 04 Nov 22
Gabriel heeft met zijn collega 8 deuren geplaatst. Alles gaat vlot en enthousiast ondanks dat er veel getild moet worden (3 verdiepingen).Het werk wordt netjes opgeleverd.
RJ RamdienRJ Ramdien
07:44 28 Oct 22
In opdracht van Deurengigant heeft Gabriel van CG Company bij mij samen met zijn collega 7 deuren geïnstalleerd. Ik ben daarover zeer tevreden omdat Gabriel en collega respectvol omging met de deuren die ingehangen moesten worden en voorzichtig om geen beschadigingen aan de muren en de vloeren te veroorzaken. Daarnaast vond ik het zeer fijn dat je gewoon vragen kunt stellen aan Gabriel over de montage. In de toekomst zal ik zeker CG company inhuren voor als er ander werk bij mij thuis moet plaatsvinden.
Marja JansenMarja Jansen
18:59 19 Sep 22
Deuren ingehangen, snel en vakkundig. super fatsoenlijk en netjes.zelfs nog even twee extra gaten geboord voor onze kastdeur.Gabriel is vriendelijk en prettig in omgang, zeker een aanrader
T van RooijT van Rooij
19:31 02 Jul 22
Gabriel heeft bij ons 11 deuren geplaatst, werkt zeer vakkundig, snel en professioneel. Is vriendelijk en correct. Signaleerde fout bij levering deurgrepen en loste dit op zeer adequate wijze op. Ruimt alles netjes op als werk af is. Bracht zelf tegen kleine vergoeding alle oude deuren weg.
js_loader