MontageService in Amsterdam

Ikea

Wij monteren alle ikea goederen als kasten, bedden, verlichting, raamdecoratie en meer...

Keuken

Bent u van plan om uw keuken te vervangen dan hoeft niet meer wachten. Vraag dan een offerte aan.

Meubels

Monteren of demonteren van meubels dat kan. Op maat of kant en klaar bij ons is geen probleem.

Kasten Deuren

Montage kasten schuifdeuren voor inbouwkasten met paneelmeubel van 18 mm en 22 mm.

Raamdecoratie Ophangen

Raamdecoratie als velux, gordijnrails, houten/pvc jaloezieën, rolgordijnen , plisségordijnen of andere soort raamdecoratie bij ons alles is mogelijk.

Schilderijen Ophangen

Schilderij ophangen stofvrij, netjes en nauwkeurig.

Brievenbus Ophangen

Schilderij ophangen stofvrij, netjes en nauwkeurig op de gewenste plek.

Beveiliging Systeem

Bent u van plan een beveiliging systeem monteren? Beveiligingscamera's draadloze of bedraad dat is geen probleem.

Deurbel Installeren

Deurbel met camera of zonder. Draadloze of bedraag. Incl met instellingen of zonder.

TV Ophangen

Jouw TV ophangen op de geweenste plek zonder zorgen.

Keuken apparatuur aansluiten

Vaatwasser installeren of andere apparatuur zoals magnetron, koelkast of andere dat kan bij CG Company.

Thermostaat installeren

Een thermostaat vervangen/installeren met een slimme thermostaat bedraad of draadloze kan altijd bij CG Company.

Montageservice in Amsterdam

MontageService in Amsterdam Gezocht met SPOED? Wij bieden onze service aan in de regio Amsterdam en omstreken.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar montageservice in Amsterdam? Zoek niet verder! CG Company  staat klaar om al uw klussen professioneel en efficiënt uit te voeren.

Montage Kasten

Heeft u nieuwe kasten gekocht en wilt u deze professioneel laten monteren? Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het monteren van kasten, waaronder ook IKEA kasten.

Keuken Apparatuur Aansluiten

Wij kunnen u ook helpen met het aansluiten van keukenapparatuur. Of het nu gaat om een vaatwasser, oven of koelkast, onze monteurs zorgen voor een veilige en correcte installatie.

Raamdecoratie Ophangen

Bent u op zoek naar iemand die uw raamdecoratie kan ophangen? Wij hebben ervaring met het monteren van verschillende soorten raamdecoratie, zoals gordijnen en jaloezieën.

Meubels Montage

Voor de montage van meubels kunt u ook bij ons terecht. Of het nu gaat om een bed, tafel of kast, onze monteurs zorgen voor een stevige en stabiele montage.

Brievenbus Ophangen

Wilt u een nieuwe brievenbus laten ophangen? Onze monteurs zorgen voor een snelle en professionele montage, zodat u uw post veilig kunt ontvangen.

Thermostaat Installeren

Is uw thermostaat aan vervanging toe of wilt u een nieuwe thermostaat laten installeren? Onze monteurs kunnen dit vakkundig voor u regelen.

Deurbel Installeren

Heeft u een nieuwe deurbel gekocht en wilt u deze laten installeren? Onze monteurs zorgen voor een correcte en professionele installatie, zodat u nooit meer bezoekers mist.

Voor al uw klussen in Amsterdam staan onze ervaren monteurs voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Geïnteresseerd in één van onze services? Vraag dan een offerte aan en wij laten u weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij bieden ons diensten in heel Nederland aan voor particulieren en zakelijke klanten.  Na het uitvoeren van onze werkzaamheden laten wij de werkplek schoon en netjes achter.

gtrspvjgtroijvghtrs

Fatima MohiddinFatima Mohiddin
20:18 09 Nov 22
Waar maak je nog mee dat monteurs op tijd zijn, hun werk uitstekend doen en meedenken met een klant!!! Bij CG Company heb je dit allemaal. ECHT geweldig!
Gertjan SybrandiGertjan Sybrandi
09:11 04 Nov 22
Gabriel heeft met zijn collega 8 deuren geplaatst. Alles gaat vlot en enthousiast ondanks dat er veel getild moet worden (3 verdiepingen).Het werk wordt netjes opgeleverd.
RJ RamdienRJ Ramdien
07:44 28 Oct 22
In opdracht van Deurengigant heeft Gabriel van CG Company bij mij samen met zijn collega 7 deuren geïnstalleerd. Ik ben daarover zeer tevreden omdat Gabriel en collega respectvol omging met de deuren die ingehangen moesten worden en voorzichtig om geen beschadigingen aan de muren en de vloeren te veroorzaken. Daarnaast vond ik het zeer fijn dat je gewoon vragen kunt stellen aan Gabriel over de montage. In de toekomst zal ik zeker CG company inhuren voor als er ander werk bij mij thuis moet plaatsvinden.
Marja JansenMarja Jansen
18:59 19 Sep 22
Deuren ingehangen, snel en vakkundig. super fatsoenlijk en netjes.zelfs nog even twee extra gaten geboord voor onze kastdeur.Gabriel is vriendelijk en prettig in omgang, zeker een aanrader
T van RooijT van Rooij
19:31 02 Jul 22
Gabriel heeft bij ons 11 deuren geplaatst, werkt zeer vakkundig, snel en professioneel. Is vriendelijk en correct. Signaleerde fout bij levering deurgrepen en loste dit op zeer adequate wijze op. Ruimt alles netjes op als werk af is. Bracht zelf tegen kleine vergoeding alle oude deuren weg.
js_loader