Elektricien in Leiden

Perilex Aansluiting

Perilex stekker laten aansluiten door CG Company

Inductiekookplaat aansluiten

Inductiekookplaat laten aansluiten door CG Company.

Stroomstoring

Bij stroomstoring staan we 24h/7 voor u klaar.

Verlichting Plaatsen

Verlichting plaatsen of vervangen voor binnen of buiten woning.

Leidingen Aanleggen

Leidingen aanleggen voor nieuwbouw of bestande woning. Het aanleggen van leidingen wordt inbouw of opbouw.

Lichtschakelaar / Schakelaar

Lichtschakelaar/schakelaar vervangen of van opbouw naar inbouw dat kan bij CG Company.

Stopcontacten (WCD)

Stopcontacten, verplaatsen of vervangen kan bij CG Company.

Extra Groepen

Zijn er extra huishoudelijke apparaten en gebruikt u veel stroom? Dan moet de groepenkast uitbreiden met extra groepen.

Meterkast / Groepenkast

Groepenkast vervangen of uitbreiden dat kan door onze Erkende Elektriciën

Elektricien in Leiden Gezocht? Wij bieden onze elektricien services aan in de regio Leiden en omstreken.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige elektricien in Leiden? Zoek niet verder! CG Company is dé specialist op het gebied van elektrische installaties, onderhoud en reparaties. Met jarenlange ervaring en een team van deskundige elektriciens staan wij klaar om al uw elektrische behoeften te vervullen.

Verscheidenheid aan diensten

Bij CG Company bieden we een breed scala aan diensten om aan al uw elektrische behoeften te voldoen. Of u nu nieuwe verlichting wilt plaatsen, leidingen wilt aanleggen of aanpassingen nodig heeft aan uw lichtschakelaars of stopcontacten, onze elektriciens hebben de expertise om het werk efficiënt en veilig uit te voeren.

  • Perilex aansluiten: Wij zijn gespecialiseerd in het professioneel aansluiten van uw perilex stopcontacten, zodat u veilig en betrouwbaar gebruik kunt maken van krachtige apparatuur in uw keuken.
  • Verlichting plaatsen: Of het nu gaat om binnen- of buitenverlichting, wij helpen u graag bij het installeren van de perfecte verlichtingsoplossingen voor uw woning of bedrijfspand.
  • Leidingen aanleggen en/of aanpassen: Onze ervaren elektriciens kunnen nieuwe leidingen leggen of bestaande leidingen aanpassen volgens de hoogste veiligheidsnormen.
  • Lichtschakelaar/schakelaar vervangen: Heeft u problemen met een defecte lichtschakelaar? Wij vervangen deze snel en vakkundig, zodat u weer controle heeft over uw verlichting.
  • Stopcontacten: Of het nu gaat om extra stopcontacten toevoegen of bestaande stopcontacten repareren, wij zorgen ervoor dat uw elektriciteitsnetwerk optimaal functioneert.

CG Company: Uw betrouwbare partner

Bij CG Company begrijpen we hoe belangrijk veiligheid en kwaliteit zijn als het gaat om elektrische installaties. Wij streven altijd naar 100% klanttevredenheid en zorgen voor een snelle en efficiënte service.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw elektrische behoeften in Alkmaar en omgeving. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om u te helpen. Kies voor CG Company, uw betrouwbare partner op het gebied van elektrische installaties!

Geïnteresseerd in één van onze services? Vraag dan een offerte aan en wij laten u weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij bieden ons diensten in heel Nederland aan voor particulieren en zakelijke klanten.  Na het uitvoeren van onze werkzaamheden laten wij de werkplek schoon en netjes achter.

Fatima MohiddinFatima Mohiddin
20:18 09 Nov 22
Waar maak je nog mee dat monteurs op tijd zijn, hun werk uitstekend doen en meedenken met een klant!!! Bij CG Company heb je dit allemaal. ECHT geweldig!
Gertjan SybrandiGertjan Sybrandi
09:11 04 Nov 22
Gabriel heeft met zijn collega 8 deuren geplaatst. Alles gaat vlot en enthousiast ondanks dat er veel getild moet worden (3 verdiepingen).Het werk wordt netjes opgeleverd.
RJ RamdienRJ Ramdien
07:44 28 Oct 22
In opdracht van Deurengigant heeft Gabriel van CG Company bij mij samen met zijn collega 7 deuren geïnstalleerd. Ik ben daarover zeer tevreden omdat Gabriel en collega respectvol omging met de deuren die ingehangen moesten worden en voorzichtig om geen beschadigingen aan de muren en de vloeren te veroorzaken. Daarnaast vond ik het zeer fijn dat je gewoon vragen kunt stellen aan Gabriel over de montage. In de toekomst zal ik zeker CG company inhuren voor als er ander werk bij mij thuis moet plaatsvinden.
Marja JansenMarja Jansen
18:59 19 Sep 22
Deuren ingehangen, snel en vakkundig. super fatsoenlijk en netjes.zelfs nog even twee extra gaten geboord voor onze kastdeur.Gabriel is vriendelijk en prettig in omgang, zeker een aanrader
T van RooijT van Rooij
19:31 02 Jul 22
Gabriel heeft bij ons 11 deuren geplaatst, werkt zeer vakkundig, snel en professioneel. Is vriendelijk en correct. Signaleerde fout bij levering deurgrepen en loste dit op zeer adequate wijze op. Ruimt alles netjes op als werk af is. Bracht zelf tegen kleine vergoeding alle oude deuren weg.
js_loader